Захист магістерських робіт

14-15.12.2023 р. на факультеті історії, політології і міжнародних відносин успішно працювала екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт спеціальності 032 “Історія та археологія” освітня програма “Етнологія” у складі голови комісії проф. М.В. Кугутяка, проф. О.С. Жерноклеєва, доц. П.Л. Костючка та секретаря Г.К. Микитюк. Перший день комісія розпочала свою роботу із захисту дипломних робіт в групі ІА(Е)-21м. Попри значні перешкоди пов’язані із замінуванням університету та 4 сиренами повітряної тривоги впродовж дня, вдалося 15 майбутнім магістрам успішно захистили свої роботи, провівши другу половину захисту в укритті університету. Усі роботи магістрантів були самостійним дослідженням, оригінальними, історичного змісту з науковою новизною. Другий день комісія продовжила свою роботу в групі ІА(Е)-22м. Дякуючи Богу і ЗСУ, захист робіт пройшов у спокійній атмосфері, цікаво і захоплююче. Дипломні роботи супроводжувалися презентаціями, носили етнологічний характер, були змістовні, дослідницькі та перспективні для етнології України.
Впродовж двох днів роботи екзаменаційної комісії дипломні роботи успішно захистили 28 студентів.
Щиро вітаємо наших магістрів із успішним захистом дипломних робіт! Бажаємо подальших нових і цікавих наукових розробок і здійснення мрій!
Незважаючи на московсько-українську війну формується нова генерація молодих вчених у галузі етнології та історії, завдяки яким будуть збережені духовні цінності, традиційна культура та продовжена національна історія.
Радіємо успіхам кожного! 🙂
Слава Україні і нашим Героям!