Онлайн-зустріч з Управлінням культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Департаментом культури Івано-Франківської міської ради в галузях туризму, культури, спорту та мистецтва

16.06.2021 р. відбулась онлайн-зустріч Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із Управлінням культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Департаментом культури Івано-Франківської міської ради в галузях туризму, культури, спорту та мистецтва з приводу співпраці щодо проходження практик: археологічної, музейної, етнографічної, архівної та інших. Участь у зустрічі взяли також і декан факультету історі, політології і міжнародних відносин М.В. Кугутяк, керівник музейної практики доц. О.Я. Дрогобицька, керівник етнографічної практики доц. С.П. Боян-Гладка.
Врезультаті зустрічі було підписано відповідну угоду про співпрацю між ректором проф. І.Є. Цепендою і керівниками департаментів області та міста.