З 70-річним ювілеєм!

Колектив кафедри щиро вітає з 70-річним ювілеєм відомого українського історика, етнолога, доктора історичних наук, професора кафедри етнології і археології, декана факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, дорого колегу і Великого Учителя – Миколу Васильовича Кугутяка!
Сердечно бажаємо ювіляру міцного здоров’я, щастя і благополуччя у родині, добробуту, оптимізму, натхнення й невичерпної енергії у втіленні задумів на благо нашої України! Микола Васильович більшу половину свого життя присвятив дослідженням історії та етнології України та керівній діяльності факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Микола Васильович був ініціатором, засновником кафедри етнології і археології і довгий час її завідувачем. Вніс неоцінений вклад у функціонування кафедри. Рідна кафедра стала платформою наукових досліджень в галузі історії, етнології і археології Карпат.
Прийміть найщиріші вітання від усього колективу кафедри етнології і археології! Бажаємо Вам миру та злагоди, міцного здоров’я та добробуту, довгої та плідної праці на благо та розвиток історичної науки! Нехай у Вашому житті кожен день приносить лише радість і душевний спокій! Хай Вас завжди оточують шанобливі колеги, сповнені любові рідні й близькі та віддані друзі!Віримо, що Ваша мудрість, людяність і порядність, цілеспрямованість, високий професіоналізм і відданість історичній справі стануть запорукою успіху та нових досягнень.